Szállítási információk

Házhoz szállítás, információk

Webshopunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt.(MPL) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

A megrendelt termék(ek) kiszállításának költségeit az alábbi felsorolás tartalmazza.

      • Kiszállítás ára egységesen: 1000.-FT+ Áfa, mely tartalmazza a megadott címre történő kiszállítást és az utánvétel költségét is. A kiszállítás árát nem befolyásolja a megrendelt termék(ek) és a csomagolás súlya.

      • Ingyenes kiszállítás: abban az esetben, ha a rendelés értéke elléri vagy meghaladja a bruttó 25.000.-FT értékhatárt a kiszállítás ingyenes!!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

UnioHosting.com - Tárhely - domain - weblap - webáruház.